Pogodnosti za poslodavca

Cijenjeni poduzetnici, potencijalni poslovni partneri,

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA) osnovan je s primarnom svrhom uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama u društvo, a specifično radi na uključivanju osoba s intelektualnim teškoćama u redovne radne uvjete kroz naš program zapošljavanja uz podršku.
U suradnji s našim partnerima, renomiranim tvrtkama kao što su dm-drogerie markt d.o.o., Zvijezda d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Alca Zagreb d.o.o., Bauhaus Zagreb k.d., Billa d.o.o., već 10-ak godina omogućavamo osobama s intelektualnim teškoćama uključivanje u svijet rada. Pedesetak osoba aktivno sudjeluje u poslovnim procesima naših partnera kroz model radnih aktivnosti uz podršku. Ovo je model radne rehabilitacije koji omogućuje marginaliziranim i teško zapošljivim osobama uključivanje u zajednicu te podiže kvalitetu njihovog života a istodobno senzibilizira društvo da je svaki pojedinac vrijedan i važan član zajednice.
U takvom partnerskom odnosu CIRA bi prema Vašim potrebama i naputcima, te s Vam u suradnji procijenila i analizirala ponuđeno radno mjesto/poslove te identificirala osobe koje bi sudjelovale u radnim aktivnostima. Organizirali bismo preuzimanje obavljanja poslova u dogovorenom opsegu i dinamici te bismo sigurali konstantnu podršku koordinatora i radnog asistenta koji bi osobe osposobili za posao i uveli u posao, te im pružali konstantnu podršku na radnom mjestu u skladu s konkretnim potrebama. Radni asistent garantira za kvalitetu i pravovremenost obavljanja posla.
Osobe s intelektualnim teškoćama prema iskustvima svih naših partnera iskazale su se kao vrlo pouzdani i lojalni radnici, koji se vrlo efikasno integriraju u postojeće radne timove i dobro su prihvaćeni od postojećihradnih kolega.
S obzirom da se aktivnosti naše organizacije financiraju projektno, to naše usluge ne predstavljaju financijski teret za poslodavce. Model obuhvaća naknadu za obavljene radne aktivnosti koje se osobama koje su uključene u njih isplaćuju u vidu socijalne potpore u ograničenom mjesečnom neoporezivom iznosu a koji iznos ipak predstavlja važan uvjet podizanja kvalitete života i osnaživanja pojedinca, dok za poslodavce ne predstavlja velik trošak.
Nadamo se da ste zainteresirani za suradnju te da bi Vaše sudjelovanje u ovakvom projektu bilo u skladu s Vašim politikama društveno odgovornog poslovanja.
Molimo Vas za termin kratkog sastanka tijekom kojeg bismo Vam mogli iznijeti detalje ovog efikasnog, jednostavnog i fleksibilnog modela koji na konkurentan način može odgovoriti dinamici Vaših potreba.

 

Zagreb, rujan 2017.

 

CIRA tim

Želite li postati naš partner?
Provjerite pogodnosti
 

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati putem ovog obrazca:

Karta

Naši podatci

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Sjedište: Bleiweisova 15, Zagreb

Tel. 01/561-99-11, Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 h – 16:00 h

www.cira.hr e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 76699990208 IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka d.d. Zagreb 

  • Slavenka Martinović, prof. Predsjednica
  • Josipa Nikolić, Voditeljica programa i projekata
  • Gordana Kovačević, dipl.oec. Voditeljica računovodstva