Novosti

Osim što su se na projektu „Ojačajmo civilno društvo“ jačali kapaciteti zaposlenika OCD-a s područja 7 županija, jačali su se kapaciteti CIRA-e kao prijavitelja. CIRA-i je bilo potrebno jačanje kapaciteta u području upravljanja financijama i prikupljanja sredstava s obzirom na činjenicu da je financijska održivost jedan od najvećih izazova s kojima se susrećemo u svom radu.

Jedna radnica CIRA-e je pohađala program formalnog obrazovanja verificiran od strane nadležnog Ministarstva u području financijskog upravljanja te će stečenim znanjima i vještinama doprinijeti učinkovitijem financijskom upravljanju udruge.

Dva radnika su pohađala program izobrazbe u području prikupljanja sredstava te će na taj način pomoći u učinkovitijem financijskom upravljanju.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Želite li postati naš partner?
Provjerite pogodnosti
 

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati putem ovog obrazca:

Karta

Naši podatci

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Sjedište: Bleiweisova 15, Zagreb

Tel. 01/561-99-11, Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 h – 16:00 h

www.cira.hr e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 76699990208 IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka d.d. Zagreb 

  • Slavenka Martinović, prof. Predsjednica
  • Josipa Nikolić, Voditeljica programa i projekata
  • Gordana Kovačević, dipl.oec. Voditeljica računovodstva