Novosti

U sklopu aktivnosti na projektu „Ojačajmo civilno društvo“ izrađen je digitalni interaktivni priručnik za podršku osobama s intelektualnim teškoćama u procesu uključivanja na tržište rada.

Pomoću digitalnog interktivnog priručnika pružit ćemo jedinstvenu podršku osobama s intelektualnim teškoćama u pripremi za proces uključivanja na tržište rada. Na jednom mjestu se mogu naći zanimljive i poučne poveznice putem kojih se mogu saznati informacije o tome kako izraditi životopis i motivacijsko pismo, kako se ponašati na  razgovoru za posao i druge slične informacije koje su potrebne kako bi se osoba pripremila za proces uključivanja na tržište rada.

 

Digitalni interaktivni priručnik se nalazi na sljedećem linku: https://cira.hr/hr/za-korisnike/digitalni-interaktivni-prirucnik

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Želite li postati naš partner?
Provjerite pogodnosti
 

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati putem ovog obrazca:

Karta

Naši podatci

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Sjedište: Bleiweisova 15, Zagreb

Tel. 01/561-99-11, Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 h – 16:00 h

www.cira.hr e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 76699990208 IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka d.d. Zagreb 

  • Slavenka Martinović, prof. Predsjednica
  • Josipa Nikolić, Voditeljica programa i projekata
  • Gordana Kovačević, dipl.oec. Voditeljica računovodstva