Novosti

Projektom „Ojačajmo Civilno Društvo“ su se jačali kapaciteti zaposlenika OCD-a u 7 županija za neposredan rad u području socijalnog uključivanja i jačanja radnih potencijala osoba s intelektualnim teškoćama. Na području Grada Zagreba mapirale su se potrebe osoba s intelektualnim teškoćama u kriznim situacijama te su se objavom dobivenih rezultata jačali kapaciteti zaposlenika OCD-a za pružanje učinkovitog odgovora na potrebe osoba s intelekutalnim teškoćama u budućim kriznim situacijama. CIRA je izobrazbom svojih zaposlenika u području prikupljanja sredstava i financijskom upravljanju, kao i izradom digitalnog alata za podršku osobama s intelektualnim teškoćama u procesu uključivanja na tržište rada jačala svoje kapacitete za rad s krajnim korisnicima OIT.

Ukupna vrijednosti  projekta je 42.903,26 €/ 323.254,58 HRK, a bespovratna sredstva osigurana su sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice, Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ovim putem Vas pozivamo na završnu konferenciju na kojoj ćemo predstaviti ostvarene ciljeve, aktivnosti i rezultate projekta.

Konferencija će se održati

dana 24. srpnja 2023. godine

s početkom u 11:00 sati

u prostorijama Centra za inkluzivne radne aktivnosti, u Zagrebu, Bleiweisova 15.

 

PROGRAM ZAVRŠNE KONFERENCIJE

 

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona:  01/ 561 99 11 (kontakt osoba: Maja Hajduković do 21. srpnja 2023.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj poziva isključiva je odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti.

Stajališta izražena u ovom pozivu isključiva su odgovornost Centra za inkluzivne radne aktivnosti i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Želite li postati naš partner?
Provjerite pogodnosti
 

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati putem ovog obrazca:

Karta

Naši podatci

Centar za inkluzivne radne aktivnosti (CIRA)
Sjedište: Bleiweisova 15, Zagreb

Tel. 01/561-99-11, Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 08:00 h – 16:00 h

www.cira.hr e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB: 76699990208 IBAN HR5223600001101895378 Zagrebačka banka d.d. Zagreb 

  • Slavenka Martinović, prof. Predsjednica
  • Josipa Nikolić, Voditeljica programa i projekata
  • Gordana Kovačević, dipl.oec. Voditeljica računovodstva